Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19089
Назва: | Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутана |
Автори: | Уcмонов, Х. Ж. Usmonov, H. Zh. Тартынская, А. С. Тартинська, Г. С. Tartynskaya, G. S. Новосел, Е. Н. Новосел, О. М. Novosel, O. M. |
Теми: | рамбутан;rambutan;галловая кислота;gallic acid;полифенольные соединения;поліфенольні сполуки;polyphenolic compounds |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Уcмонов, Х. Ж. Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутана / Х. Ж. Уcмонов, А. С. Тартынская, Е. Н. Новосел // Фармакоекономіка в Україні: стан і перспективи розвитку : матеріали ХІ наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 трав. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 120-122. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19089 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
120-122.pdf | 436,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.