Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19089
Назва: Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутана
Автори: Уcмонов, Х. Ж.
Usmonov, H. Zh.
Тартынская, А. С.
Тартинська, Г. С.
Tartynskaya, G. S.
Новосел, Е. Н.
Новосел, О. М.
Novosel, O. M.
Теми: рамбутан;rambutan;галловая кислота;gallic acid;полифенольные соединения;поліфенольні сполуки;polyphenolic compounds
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Уcмонов, Х. Ж. Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутана / Х. Ж. Уcмонов, А. С. Тартынская, Е. Н. Новосел // Фармакоекономіка в Україні: стан і перспективи розвитку : матеріали ХІ наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 трав. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 120-122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19089
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120-122.pdf436,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.