Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316
Назва: Вивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурів
Інші назви: The study of the influence of dietary factors on the content of lipids and lipoproteins in the serum of rats
Изучение влияния диетарних факторов на содержание липидов и липопротеинов в сыворотке крови крыс
Автори: Гутнік, Ю. Ю.
Гутник, Ю. Ю.
Hutnik, Yu. Yu.
Красільнікова, О. А.
Krasilnikova, O. A.
Красильникова, О. А.
Теми: сироватка крові;сыворотка крови;serum;щури;крысы;rats;дієтарні фактори;dietary factors;диетарные факторы;ліпіди;липиды;lipids;ліпопротеїни;lipoproteins;липопротеины
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гутнік, Ю. Ю. Вивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурів / Ю. Ю. Гутнік, О. А. Красільнікова // Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf73,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.