Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316
Назва: | Вивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурів |
Інші назви: | The study of the influence of dietary factors on the content of lipids and lipoproteins in the serum of rats Изучение влияния диетарних факторов на содержание липидов и липопротеинов в сыворотке крови крыс |
Автори: | Гутнік, Ю. Ю. Гутник, Ю. Ю. Hutnik, Yu. Yu. Красільнікова, О. А. Krasilnikova, O. A. Красильникова, О. А. |
Теми: | сироватка крові;сыворотка крови;serum;щури;крысы;rats;дієтарні фактори;dietary factors;диетарные факторы;ліпіди;липиды;lipids;ліпопротеїни;lipoproteins;липопротеины |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Гутнік, Ю. Ю. Вивчення впливу дієтарних факторів на вміст ліпідів та ліпопротеїнів у сироватці крові щурів / Ю. Ю. Гутнік, О. А. Красільнікова // Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19316 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 73,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.