Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19474
Назва: | Анализ деятельности хендмейд кафе в Украине |
Автори: | Вежичанина, К. А. Вежичанина, К. О. Vezhychanina, K. A. Кобец, М. Н. Кобець, М. М. Kobets, M. M. Кобец, Ю. Н. Кобець, Ю. М. Kobets, Yu. M. Малой Малула Крист |
Теми: | фаст-фуды;фаст-фуди;fast foods;хендмейд кафе;handmade cafe |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Анализ деятельности хендмейд кафе в Украине / К. А. Вежичанина, М. Н. Кобец, Ю. Н. Кобец, Малой Малула Крист // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. дистанційної конф., м. Харків, 21 берез. 2019 р. - Харків : НФаУ, 2019. - С. 369-370. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19474 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій кафедри ФММ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
369-370.pdf | 626,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.