Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19474
Назва: Анализ деятельности хендмейд кафе в Украине
Автори: Вежичанина, К. А.
Вежичанина, К. О.
Vezhychanina, K. A.
Кобец, М. Н.
Кобець, М. М.
Kobets, M. M.
Кобец, Ю. Н.
Кобець, Ю. М.
Kobets, Yu. M.
Малой Малула Крист
Теми: фаст-фуды;фаст-фуди;fast foods;хендмейд кафе;handmade cafe
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Анализ деятельности хендмейд кафе в Украине / К. А. Вежичанина, М. Н. Кобец, Ю. Н. Кобец, Малой Малула Крист // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. дистанційної конф., м. Харків, 21 берез. 2019 р. - Харків : НФаУ, 2019. - С. 369-370.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19474
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри ФММ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
369-370.pdf626,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.