Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583
Назва: | Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways |
Автори: | Del Bubba, M. Очкур, О. В. Ochkur, O. V. Очкур, А. В. Кошовий, О. М. Koshovyi, O. М. Кошевой, О. Н. Дель Бубба, М. Checchini, L. Чеккини, Л. Чекіні, Л. Betsa, O. Беца, О. |
Теми: | полифенолы;polyphenols;поліфеноли;antocians;антоціани;антоцианы;чорниці плоди;черники плоды;blueberry fruits |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways / O. Ochkur, O. Koshovyi, M. Del Bubba, L. Checchini, O. Betsa // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 17. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.pdf | 189,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.