Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583
Назва: Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways
Автори: Del Bubba, M.
Очкур, О. В.
Ochkur, O. V.
Очкур, А. В.
Кошовий, О. М.
Koshovyi, O. М.
Кошевой, О. Н.
Дель Бубба, М.
Checchini, L.
Чеккини, Л.
Чекіні, Л.
Betsa, O.
Беца, О.
Теми: полифенолы;polyphenols;поліфеноли;antocians;антоціани;антоцианы;чорниці плоди;черники плоды;blueberry fruits
Дата публікації: 2019
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways / O. Ochkur, O. Koshovyi, M. Del Bubba, L. Checchini, O. Betsa // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf189,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.