Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19671
Название: Методичні рекомендації з підготовки до підсумкового модульного контролю з дисципліни «Сучасний стан наукових знань спеціальності “Фармація”» для аспірантів денної, вечірньої та заочної форм навчання спеціальності «226 Фармація, промислова фармація»
Авторы: Рубан, О. А.
Дмитрієвський, Д. І.
Маслій, Ю. С.
Ruban, O. A.
Рубан, Е. А.
Дмитриевский, Д. И.
Dmitrievskiy, D. I.
Маслий, Ю. С.
Maslii, Yu. S.
Ключевые слова: методичні рекомендації
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Рубан, О. А. Методичні рекомендації з підготовки до підсумкового модульного контролю з дисципліни «Сучасний стан наукових знань спеціальності “Фармація”» для аспірантів денної, вечірньої та заочної форм навчання спеціальності «226 Фармація, промислова фармація» / О. А. Рубан, Д. І. Дмитрієвський, Ю. С. Маслій; за ред.: Ю. С. Маслій. - Харків : НФаУ, 2019. - 20 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях наведено перелік теоретичних питань та практичних завдань, якими потрібно оволодіти при вивченні курсу «Сучасний стан наукових знань спеціальності “Фармація”». Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи аспірантів денної, вечірньої та заочної форм навчання спеціальності «226 Фармація, промислова фармація» при підготовці до підсумкового модульного контролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19671
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка для ПМК для аспірантів.pdf
  Restricted Access
Методичні рекомендації з підготовки до підсумкового модульного контролю з дисципліни «Сучасний стан наукових знань спеціальності “Фармація”580,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.