Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19770
Назва: Виявлення проблем, пов’язаних з проведенням аналізу якості меду
Автори: Тихомірова, О. О.
Tikhomirovа, O.O.
Ромелашвілі, О. С.
Ромелашвили, О. С.
Romelashvili, O. S.
Теми: мед;honey;продукти;продукти бджільництва;продукты пчеловодства;beekeeping products
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Тихомірова, О. О. Виявлення проблем, пов’язаних з проведенням аналізу якості меду / О. О. Тихомірова, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали ХІІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 17 трав. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 155-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19770
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155-156.pdf624,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.