Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19770| Назва: | Виявлення проблем, пов’язаних з проведенням аналізу якості меду |
| Автори: | Тихомірова, О. О. Tikhomirovа, O.O. Ромелашвілі, О. С. Ромелашвили, О. С. Romelashvili, O. S. |
| Теми: | мед;honey;продукти;продукти бджільництва;продукты пчеловодства;beekeeping products |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Тихомірова, О. О. Виявлення проблем, пов’язаних з проведенням аналізу якості меду / О. О. Тихомірова, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали ХІІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 17 трав. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 155-156. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19770 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 155-156.pdf | 624,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.