Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20093
Название: Гендерні проблеми та питання екологічного літературного канону
Авторы: Філяніна, Н. М.
Филянина, Н. Н.
Filyanina, N. M.
Ключевые слова: філософія науки;гендер;екологія;екологічна освіта;освітня парадигма;гуманітарний аспект;здоров'я
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Філяніна, Н. М. Гендерні проблеми та питання екологічного літературного канону / Н. М. Філяніна // Екологія. Здоров’я : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18-19 квіт. 2019 р. – Харків : ХНМУ, 2019. – 256.
Краткий осмотр (реферат): Екологічна класика привертає дедалі більше уваги дослідників як матеріал для розширення теоретичної бази обґрунтування охорони природи, сталого (збалансованого) розвитку, екоосвіти та освіти для сталого розвитку, та для розв’язання практичних завдань в царинах охорони природи, ощадливого ставлення до природних ресурсів та екоосвіти. До цих досліджень долучені академічні та університетські дослідницькі колективи й групи, проводяться наукові конференції, регулярно виходять у світ статті та монографії, чисельність яких постійно зростає.
Описание: Представлено матеріали більше 300 фахівців та молодих науковців з багатьох навча- льних закладів Харкова, 16􏰉ти міст України, фахівців із Німеччини, Великобританії, Франції, Італії, Болгарії, Білорусії, Сербії, Індії, Польщі, Хорватії. Доповіді присвячено гендерним аспектам медицини та еко- логії, а також дослідженню перспектив гендерної медицини.Гендер.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20093
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
filyanina.pdf211,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.