Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20267
Название: Нормативно-правове регулювання обліку і звітності. Частина 1 : Облік в аптечних закладах
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Музика, Т. Ф.
Музыка, Т. Ф.
Muzika, T. F.
Артюх, Т. О.
Артюх, Т. А.
Artiukh, Т. О.
Хмельницька, О. А.
Хмельницька, О. А.
Khmelnytska, О. А.
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Нормативно-правове регулювання обліку і звітності. Частина 1 : Облік в аптечних закладах : метод. рек. до підготовки та проведення пракичних, семінарських занять і самостійної (дистанц.) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, Т. Ф. Музика, Т. О. Артюх, О. А. Хмельницька. – Харків : НФаУ, 2019. – 31 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації присвячені нормативним основам регулювання обліку в аптечних закладах. Містять ключові поняття за тематикою, логічну схему викладення навчального матеріалу, теоретичну частину, завдання до практичних занять, питання до семінарських занять, питання й тести для самостійної підготовки слухачів у системі післядипломної освіти. Можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою удосконалення навичок з питань різних видів обліку і звітності, його положень (стандартів), функцій, методів тощо. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ. Призначено для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20267
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нормативно-правове регулювання обліку_Ч_1.pdf48,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.