Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20268
Название: Особливості законодавчого регулювання рекламування лікарських засобів
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Зарічкова, М. В.
Заричковая, М. В.
Zarichkova, M. V.
Должнікова, О. М.
Должникова, О. Н.
Dolzhnikova, О. М.
Хмельницька, О. А.
Хмельницкая, О. А.
Khmelnytska, О. А.
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Особливості законодавчого регулювання рекламування лікарських засобів : метод. рек. до підготовки та проведення семінарських і практичних занять, самостійної (дистанц.) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, М. В. Зарічкова, О. М. Должнікова, О. А. Хмельницька. – Харків : НФаУ, 2019. – 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для підготовки і проведення практичних і семінарських занять, самостійної (дистанційної) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації з курсу управління та економіка фармації. Містять ключові поняття за тематикою, навчальні завдання до практичних занять, питання до семінарських занять, питання і тести для самопідготовки до заняття. Можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою розвитку і вдосконалення знань щодо застосування реклами лікарських засобів в аптечних закладах та основ рекламування іншої фармацевтичної продукції. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання, фахівців практичної фармації, спеціалістів, що мають відношення до дозвільного регулювання фармацевтичної діяльності, викладачів та науковців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20268
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Особливості законодавчого регулювання рекламування ЛЗ.pdf41,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.