Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20316
Название: Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів
Ключевые слова: конференції
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів: матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. / редкол. : А. Л. Загайко, Д. І. Маракушин, В. М. Кравченко та ін. – Х. : НФаУ, 2019. – 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали міжвузівської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців та практиків. У них розглянуто питання щодо вивчення біохімічних механізмів дії засобів рослинного та синтетичного походження як коректорів метаболічних процесів, механізмів розвитку та корекції метаболічного синдрому і пов’язаних з ним станів, вивчення процесів окиснення як патогенетичної ланки багатьох захворювань та шляхи їх корекції, теоретичної та експериментальної фізіології, біологічно активних речовин як коректорів у фізіологічному процесі. Для широкого кола наукових, науково-педагогічних і практичних працівників, що займаються питаннями біохімії, фізіології, медицини і фармації в цілому. Матеріали подаються мовою оригіналу в авторській редакції. За достовірність матеріалів відповідальність несуть автори.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20316
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фiзiол_та_бiохiм_механiзми_розвитку_Mater_konf_Зам_19.002.pdf687,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.