Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20317
Название: Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку
Ключевые слова: конференції
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІ наук.-практ. INTERNET-конф., м. Харків, 24 травня 2019 р. / редкол. : А. А. Котвіцька та ін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2019. – 226 с.
Краткий осмотр (реферат): У збірнику опубліковані матеріали ХІ науково-практичної INTERNET – конференції «Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку», в яких наведені результати фармакоекономічних і фармакоепідеміологічних досліджень, аналізу якості фармакотерапії захворювань в закладах охорони здоров'я України, роль інформаційних технологій в забезпеченні якості фармацевтичної допомоги, результати впровадження формулярної системи та медичних стандартів в Україні, аналізу фармакотерапевтичних груп на українському фармацевтичному ринку, розглянуті методичні підходи до підготовки провізорів та лікарів, управлінські аспекти діяльності фармацевтичної галузі, наведені результати фармакологічних досліджень нових лікарських препаратів. Видання розраховане на широке коло наукових та практичних працівників у галузі фармації та медицини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20317
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фармакоекономіка в Україні., 24 трав. 2019.pdf3,97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.