Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20328
Назва: Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку. Т. 2
Теми: конференції
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 вересня 2019 р. : у 2 т. / редкол. : А. А. Котвіцька та ін. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – 498 с.
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 20-й річниці за- снування Дня фармацевтичного працівника України «Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку», в яких представлено сучасний стан та актуальні питання розвитку наукових напрямів фармацевтичного сектора галу- зі охорони здоров’я: конструювання, синтез і модифікація біологічно активних сполук та створення на їх основі лі- карських субстанцій; сучасні аспекти розробки та промислового виробництва лікарських, косметичних засобів і добавок дієтичних, госпітальна фармація; біофармацевтичні аспекти створення екстемпоральних лікарських засо- бів, удосконалення складу і технології алопатичних і гомеопатичних лікарських засобів; сучасний стан та перспекти- ви використання лікарських рослин і розробки фітотерапевтичних засобів; фармацевтичний аналіз, стандартизація та організація виробництва лікарських засобів; фармацевтична та медична біотехнологія, нанотехнології у фармації; ор- ганізація та економіка у фармації, менеджмент та маркетинг у фармації, фармакоекономіка на етапах створення, реа- лізації та застосування лікарських засобів; механізми патологічних процесів та їх фармакологічна корекція; клінічна фармація: від експериментальної розробки лікарських засобів до стандартизації фармацевтичної допомоги; соціальна фармація; фармацевтична освіта в Україні. Для широкого кола наукових та практичних працівників фармації та медицини. Редакційна колегія не завжди поділяє погляди авторів статей. Автори опублікованих матеріалів несуть повну відповідальність за підбір, точність наведених фактів, цитат, економіко-статистичних даних, власних імен та інших відомостей. Матеріали подаються мовою оригіналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20328
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник-матеріалів-конференції_Том-2.pdf9,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.