Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20670
Назва: | Study on the polyphenols and antocyanins content In the Vaccinium myrtillus L. fruits harvested in different regions of Ukraine |
Автори: | Ochkur, O. V. Очкур, О. В. Очкур, А. В. Del Bubba, M. Дель Бубба, М. Orlandini, S. Орландини, С. Чеккини, Л. Чекіні, Л. Kravchenko, I. V. Кравченко, И. В. Кравченко, І. В. Koshovyi, O. M. Кошовий, О. М. Кошевой, О. Н. Checchini, L. Орландіні, С. Bohachik, J. |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Study on the polyphenols and antocyanins content In the Vaccinium myrtillus L. fruits harvested in different regions of Ukraine / О. V. Ochkur, M. Del Bubba, S. Orlandini, L. Checchini, I. V. Kravchenko, J. Bohachik, О. M. Koshovyi // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 285-287. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20670 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
285-287.pdf | 125,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.