Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20738
Назва: Розробка складу нового виду пивного біопродукту
Автори: Сергеєв, Є. О.
Сергеев, Е. О.
Sergeev, E. O.
Двінських, Н. В.
Двинских, Н. В.
Dvinskykh, N. V.
Теми: пивний біопродукт;пивной биопродукт;beer bioproduct
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Сергеєв, Є. О. Розробка складу нового виду пивного біопродукту / Є. О. Сергеє, Н. В. Двінських // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 410.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20738
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
410.pdf206,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.