Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20738| Назва: | Розробка складу нового виду пивного біопродукту |
| Автори: | Сергеєв, Є. О. Сергеев, Е. О. Sergeev, E. O. Двінських, Н. В. Двинских, Н. В. Dvinskykh, N. V. |
| Теми: | пивний біопродукт;пивной биопродукт;beer bioproduct |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Сергеєв, Є. О. Розробка складу нового виду пивного біопродукту / Є. О. Сергеє, Н. В. Двінських // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 410. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20738 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 410.pdf | 206,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.