Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20934
Title: | Розробка технології функціонального напою на основі овочевої сировини |
Authors: | Ковальов, Р. В. Ковалев, Р. В. Kovalyov, R. V. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Strilets, O. P. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Keywords: | гарбуз;тыква;pumpkin |
Issue Date: | 2019 |
Bibliographic description (Ukraine): | Ковальов, Р. В. Розробка технології функціонального напою на основі овочевої сировини / Р. В. Ковальов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 226-227. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20934 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
226-227.pdf | 278,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.