Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20934
Title: Розробка технології функціонального напою на основі овочевої сировини
Authors: Ковальов, Р. В.
Ковалев, Р. В.
Kovalyov, R. V.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Keywords: гарбуз;тыква;pumpkin
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Ковальов, Р. В. Розробка технології функціонального напою на основі овочевої сировини / Р. В. Ковальов, О. П. Стрілець, Л. С. Стрельніков // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 226-227.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20934
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
226-227.pdf278,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.