Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20940| Назва: | Аналіз мікрофлори твердих сирів на прикладі пропіоновокислих бактерий |
| Автори: | Костенко, В. В. Kostenko, V. V. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. Strilets, O. P. |
| Теми: | пpoпіoнoвoкіслі бaктepії;тверді сири |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Костенко, В. В. Аналіз мікрофлори твердих сирів на прикладі пропіоновокислих бактерий / В. В. Костенко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 243-244. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20940 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 243-244.pdf | 209,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.