Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20940
Назва: Аналіз мікрофлори твердих сирів на прикладі пропіоновокислих бактерий
Автори: Костенко, В. В.
Kostenko, V. V.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Strilets, O. P.
Теми: пpoпіoнoвoкіслі бaктepії;тверді сири
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Костенко, В. В. Аналіз мікрофлори твердих сирів на прикладі пропіоновокислих бактерий / В. В. Костенко, Л. С. Стрельніков, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 243-244.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20940
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
243-244.pdf209,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.