Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2114
Назва: Термогравіметричний аналіз настойки з біомаси личинок вогнівки бджолиної
Інші назви: Термогравиметрический анализ настойки на основе биомассы личинок огневки пчелиной
Thermogravimetric anatysis of the tincture based on the bee tarvae biomass
Автори: Богуцька, О. Є.
Богуцкая, Е. Е.
Bogutska, O. Ye.
Теми: настойка;вогнівка бджолина;tincture;bee larvae;огневка пчелиная
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Богуцька, О. Є. Термогравіметричний аналіз настойки з біомаси личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2012. - № 2. - С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Проведені термогравіметричні дослідження з вивчення фізичних і хімічних перетворень біологічно активних сполук, які входять до складу настойки з біомаси личинок вогнівки бджолиної. Встановлено відсутність взаємодії компонентів, обгрунтовано оптимальний температурний режим екстракції при виробництві препарату.
The thermogravimetric research on studying physical and chemical transformations of biologically active substances in the composition of the tincture based on the bee larvae biomass has been conducted. No interaction between components has been found; the optimal temperature regime of extraction when manufacturing the medicine has been substantiated.
Проведены термогравиметрические исследования по изучению химических и физических преобразований биологически активных соединений, которые входят в состав настойки на основе биомассы личинок огневки пчелиной. Установлено отсутствие взаимодействия компонентов, обоснован оптимальный температурный режим экстракции при производстве препарата.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2114
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24-26.pdf310,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.