Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2119
Назва: Амінокислотний та елементний склад листя і квіток черемхи звичайної
Інші назви: The amino acid and etement composition of bird cherry's leaves and flowers
Аминокислотный и элементный состав листьев и цветков черемухи обыкновенной
Автори: Наріжна, О. Б.
Криворучко, О. В.
Ковальов, В. М.
Narizhna, O. B.
Krivoruchko, O.V.
Kovalyov, V. M.
Нарижная, О. Б.
Криворучко, Е. В.
Ковалев, В. Н.
Теми: черемха звичайна;Padus avium Mill;черемуха обыкновенная
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Наріжна, О. Б. Амінокислотний та елементний склад листя і квіток черемхи звичайної /О. Б. Наріжна, О. В. Криворучко, В. М. Ковальов // Вісник фармації. - 2012. - № 2. - С. 64-66.
Короткий огляд (реферат): За допомогою амінокислотного аналізатора LKB 4151 "Альфа Плюс" (Швеція) у листі і квітках черемхи звичайної встановлено кількісний вміст 16 амінокислот, з яких 9 — незамінні. Методом атомно-емісійної спектрометрії визначено кількісний вміст 19 макро- і мікроелементів у листі і квітках черемхи звичайної
The quantitative content of 16 amino acids including 9 essential ones have been found in leaves and flowers of bird cherry by amino acid analyzer LKB 4151 "Alpha-Plus" (Sweden). The quantitative content of 19 macro- and microelements in leaves and flowers of Bird cherry (Padus avium Mill.) has been determined by the method of atomic-emission spectrometry
С помощью аминокислотного анализатора ТКВ 4151 "Альфа Плюс" (Швеция) в листьях и цветках черемухи обыкновенной установлено количественное содержание 16 аминокислот, из которых 9 — незаменимые. Методом атомно-эмиссионной спектрометрии определено количественное содержание 19 макро- и микроэлементов в листьях и цветках черемухи обыкновенной
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2119
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
64-66.pdf671,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.