Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21259
Назва: | Особливості харчування спортсменів |
Автори: | Омельченко, З. І. Омельченко, З. И. Omelchenko, Z. I. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Новосел, О. М. Новосел, Е. Н. Novosel, O. M. |
Теми: | харчування спортсменів;питание спортсменов;nutrition of athletes |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Омельченко, З. І. Особливості харчування спортсменів / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, О. М. Новосел // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 269. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21259 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
269.pdf | 420,1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.