Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21259
Назва: Особливості харчування спортсменів
Автори: Омельченко, З. І.
Омельченко, З. И.
Omelchenko, Z. I.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Новосел, О. М.
Новосел, Е. Н.
Novosel, O. M.
Теми: харчування спортсменів;питание спортсменов;nutrition of athletes
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Омельченко, З. І. Особливості харчування спортсменів / З. І. Омельченко, В. С. Кисличенко, О. М. Новосел // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 269.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21259
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
269.pdf420,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.