Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/212
Название: Актуальні питання створення нових лікарських засобів
Ключевые слова: лікарські засоби;фармація;медицина;наука;конференції;створення ліків;студенти
Дата публикации: 2010
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Актуальні питання створення нових лікарських засобів: тези доп. Всеукр. наук. – практ. конф. студентів та молодих вчених, 21-22 квіт. 2010 р. / ред. кол. : В. П. Черних, С. М. Коваленко, Н. А. Цубанова. – Х. : Вид-во НФаУ, 2010. – 524 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали науково - практичної конференції студентів та молодих вчених «Актуальні питання створення нових лікарських засобів». Матеріали згруповано за провідними напрямками науково-дослідної та навчальної роботи Національного фармацевтичного університету. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти сучасної технології створення, виробництва та стандартизації ліків, питання маркетингу та організації фармацевтичної справи, аналіз діючих речовин у лікарських препаратах та біологічно активних добавках зі спрямованою фармакологічною активністю, інформаційні технології у фармації та медицині, фармацевтичне право та питання судової фармації, філологія та суспільствознавство. Для широкого кола наукових і практичних працівників фармації та медицини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/212
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Актуальні питання 2010.pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.