Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21548
Назва: The study of biologically active substances and standardization of thick extract of the feverfew herb
Автори: Hordiei, K. R.
Гонтова, Т. М.
Котова, Е. Е.
Рубан, О. А.
Веля, М. І.
Гордєй, К. Р.
Gontova, T. M.
Kotova, E. E.
Velia, M. I.
Ruban, O. A.
Теми: feverfew;thick extract;tanacetum parthenium;айстрові;стандартизація
Дата публікації: 2019
Видавництво: Lithuanian University of Health Sciences
Бібліографічний опис: Research on the chemical composition and standartisation of the feverfew thick extract of the feverfew herb / K. R. Hordiei, T. M. Gontova, E. E. Kotova, M. I. Velia, O. A. Ruban // Sciences and Practice : 10th International Pharmaceutical Conference, Kaunas, November 15, 2019. - Lithuania, 2019. - P. 32.
Короткий огляд (реферат): The search of the new plant sources of biologically active substances is an actual issue of the pharmaceutical science. Herbal medicines occupy approximately 30% of the global pharmaceutical market and their part will increase in the future. Plants with significant raw material base and successful experience in folk medicine are interesting for science. [1]. Feverfew (Tanacetum parthenium (L.) Schultz Bip.) is one of the representatives. We have established the chemical content and technological characteristics of the feverfew herb before. As a result of the study it was identified that phenolic compounds, such as hydroxycinnamic acids and flavonoids are contained in large quantities in the raw material. So the aim of this research was creating of the thick extract of the feverfew herb, the study of its chemical content and standardization
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21548
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The study of biologically active substances and standardization of thick Литва 2019.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.