Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Назва: | Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією |
Автори: | Тутук, В. В. Tutuk, V. V. Загайко, А. Л. Zagayko, A. L. Литкін, Д. В. Лыткин, Д. В. Lytkin, D. V. Брюханова, Т. О. Bryukhanova, T. O. |
Теми: | фенілкетонурія;фенилкетонурия;phenylketonuria;медичне харчування;медицинское питание;medical nutrition;низькобілкова дієта;низкобелковая диета;low-protein diet |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією / В. В. Тутук, А. Л. Загайко, Д. В. Литкін, Т. О. Брюханова // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 269-270. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
269-270.pdf | 140,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.