Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Назва: Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією
Автори: Тутук, В. В.
Tutuk, V. V.
Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Литкін, Д. В.
Лыткин, Д. В.
Lytkin, D. V.
Брюханова, Т. О.
Bryukhanova, T. O.
Теми: фенілкетонурія;фенилкетонурия;phenylketonuria;медичне харчування;медицинское питание;medical nutrition;низькобілкова дієта;низкобелковая диета;low-protein diet
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією / В. В. Тутук, А. Л. Загайко, Д. В. Литкін, Т. О. Брюханова // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 269-270.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269-270.pdf140,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.