Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883
Назва: Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових
Автори: Зезекало, В.
Шабаєва, Ю. В.
Зезекало, В.
Шабаева, Ю. В.
Zezekalo, V.
Shabaieva, Yu. V.
Теми: аскорбінова кислота;аскорбиновая кислота
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Зезекало, В. Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових / В. Зезекало; кер. Ю. В. Шабаєва // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 29–31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-29-31.pdf446,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.