Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883
Назва: | Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових |
Автори: | Зезекало, В. Шабаєва, Ю. В. Зезекало, В. Шабаева, Ю. В. Zezekalo, V. Shabaieva, Yu. V. |
Теми: | аскорбінова кислота;аскорбиновая кислота |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Зезекало, В. Порівняння вмісту аскорбінової кислоти у свіжих соках цитрусових / В. Зезекало; кер. Ю. В. Шабаєва // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф., 16 трав. 2019 р. - Харків, 2019. – С. 29–31. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21883 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації співробітників коледжу НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Збірка-матеріалів-конференції-29-31.pdf | 446,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.