Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933| Назва: | Дослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактів |
| Автори: | Даценко, Я. А. Дмитрієвський, Д. І. Шрам, Н. А. Datsenko, Ya. A. Dmitrievskiy, D. I. Shram, N. A. Дмитриевский, Д. И. |
| Теми: | антимікробні консерванти;емульгель;олійні екстракти;антимикробные консерванты;эмульгель;масляные экстракты |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Даценко, Я. А. Дослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактів / Я. А. Даценко, Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Шрам // Мікробіологія, вірусологія та імунологія в сучасній клінічній і лабораторній медицині : матеріали дистанційної наук.-практ. конф., м. Харків, 19 берез. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 31. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 7951366d-4a33-4b61-83d6-8309432301c8 - 12.pdf | 266,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.