Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933
Назва: Дослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактів
Автори: Даценко, Я. А.
Дмитрієвський, Д. І.
Шрам, Н. А.
Datsenko, Ya. A.
Dmitrievskiy, D. I.
Shram, N. A.
Дмитриевский, Д. И.
Теми: антимікробні консерванти;емульгель;олійні екстракти;антимикробные консерванты;эмульгель;масляные экстракты
Дата публікації: 2020
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Даценко, Я. А. Дослідження ефективності антимікробних консервантів у емульгелі на основі олійних екстрактів / Я. А. Даценко, Д. І. Дмитрієвський, Н. А. Шрам // Мікробіологія, вірусологія та імунологія в сучасній клінічній і лабораторній медицині : матеріали дистанційної наук.-практ. конф., м. Харків, 19 берез. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21933
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7951366d-4a33-4b61-83d6-8309432301c8 - 12.pdf266,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.