Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2195| Title: | Синтез, фізико-хімічні властивості та специфічна біологічна активність імідопохідних деяких пероксикарбонових кислот |
| Other Titles: | Synthesis, physical and chemical properties and specific biological activity of some imidoaliphatic peroxyacids derivatives Синтез, физико-химические свойства и специфическая биологическая активность имидопроизводных некоторых пероксикарбоновых кислот |
| Authors: | Блажеєвський, М. Є. Криськів, Л. С. Шевельова, Н. Є. Blazheyevsky, M. Ye. Kryskiv, L. S. Shevelyova, N. Ye. Блажеевский, Н. Е. Крыськив, Л. С. Шевелева, Н. Е. |
| Keywords: | сукцино(фтало)імідопероксикислоти;антимікробна активність;succino(phtalo)imidoperoxyacids;antimicrobial activity;сукцино(фтало)имидопероксикислоты;противомикробная активность |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Блажеєвський, М. Є. Синтез, фізико-хімічні властивості та специфічна біологічна активність імідопохідних деяких пероксикарбонових кислот / М. Є. Блажеєвський, Л. С. Криськів, Н. Є. Шевельова // Журнал органічної та фармацевтичної хімії. - 2012. - Т. 10, вип. 3. - С. 46-50. |
| Abstract: | Синтезовані деякі похідні омега-сукцино(фтало)імідоаліфатичних пероксикислот, вивчені їх фізично-хімічні та антимікробні властивості. Some omega-succino(phtalo)imidoaliphatic peroxyacids derivatives have been synthesized, their physical, chemical and antimicrobial properties have been studied. Синтезированы некоторые производные омега-сукцино(фтало)имидоалифатических пероксикислот, изучены физико-химические и противомикробные свойства. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2195 |
| ISSN: | 0533-1153 |
| Appears in Collections: | Журнал органічної та фармацевтичної хімії. Архів статей 2003-2024 Наукові публікації кафедри загальної хімії Наукові публікації кафедри лабораторної дiагностики, мікробіології та біологічної хімії |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.