Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22195
Название: Системи управління базами даних у медичній інформатиці : метод. рек. для виконання практичних і самостійних робіт
Авторы: Арсен'єв, О. В.
Нессонова, М. М.
Arseniev, O. V.
Nessonova, M. M.
Арсеньев, А. В.
Нессонова, М. Н.
Ключевые слова: медична інформатика;системи управління базами даних;Libre Office Base;інформатика
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Арсен'єв, О. В. Системи управління базами даних у медичній інформатиці : метод. рек. для виконання практичних і самостійних робіт з дисципліни «Медична інформатика» / О. В. Арсен’єв, М. М. Нессонова. – Харків : НФаУ, 2019. – 46 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначено для виконання практичних і самостійних робіт з тем «Системи управління базами даних», «Комп'ютерні дані: типи, обробка та управління», «Електронні медичні картки (ЕМК) і структуризація їх змісту» дисципліни «Медична інформатика» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності «224 Технології медичної діагностики та лікування» освітньої програми «Лабораторна діагностика».
Описание: Методичні рекомендації містять вказівки з виконання аудиторних практичних робіт, завдання для самостійної роботи, контрольні питання за темами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22195
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2019____СУБД_мед_укр.pdf
  Restricted Access
2,63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.