Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22247
Назва: Вивчення показників якості меду бджолиного
Автори: Чушенко, В. М.
Chushenko, V. M.
Ярних, Т. Г.
Ярных, Т. Г.
Yarnykh, T. G.
Юр’єва, Г. Б.
Юрьева, А. Б.
Yurieva, G. B.
Герасимова, І. В.
Герасимова, И. В.
Herasymova, I. V.
Теми: мед бджолиний;мед пчелиный;honey bee;показники якості;показатели качества;quality scores
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Вивчення показників якості меду бджолиного / В. М. Чушенко, Т. Г. Ярних, Г. Б. Юр'єва, І. В. Герасимова // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті академіка УАН О. І. Тихонова, м. Харків, 25 берез. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. - С. 230-233.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22247
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
9cd1ec35-b005-47ec-a4d4-9aa249353bda - 13.pdf374,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.