Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22318
Название: Фармацевтична хімія : метод. рек. для підготовки здобувачів вищої освіти до державної атестації (спец. «Фармація»)
Авторы: Георгіянц, В. А.
Українець, І. В.
Сидоренко, Л. В.
Горохова, О. В.
Бевз, Н. Ю.
Гарна, Н. В.
Перехода, Л. О.
Єрьоміна, З. Г.
Сич, І. А.
Таран, С. Г.
Березнякова, Н. Л.
Федосов, А. І.
Єрьоміна, Г. О.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Фармацевтична хімія : метод. рек. для підготовки здобувачів вищої освіти до державної атестації (спец. «Фармація») / В. А. Георгіянц, І. В. Українець, Л. В. Сидоренко [та ін.]. – Х. : НФаУ, 2018. – 104 с.
Описание: У виданні викладено загальні методи аналізу лікарських засобів, ідентифікація та кількісне визначення субстанцій згідно з ДФУ та МКЯ, а також особливості аналізу лікарських форм. Наведено приклади розв’язання ситуаційних завдань до титриметричних методів (субстанцій та лікарських форм) та інструментальних (спектрофотометрії, фотоколориметрії, поляриметрії, рефрактометрії) методів. Методичні рекомендації допоможуть здобувачам вищої освіти при підготовці до державної атестації з фармацевтичної хімії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22318
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.