Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Назва: Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини
Автори: Пікуз, М. К.
Сліпченко, Г. Д.
Pikuz, M. K.
Слипченко, Г. Д.
Slipchenko, H. D.
Теми: сироп;екстракт чорної смородини
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Пікуз, М. К. Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини / М. К. Пікуз, Г. Д. Сліпченко // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали XX міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., м. Переяслав-Хмельницький, 31 жовт. 2019 р. - Переяслав-Хмельницький, 2019. - С. 34-35.
Короткий огляд (реферат): Антиоксиданти відіграють важливу роль в регуляції протікання вільно-радикальних перетворень в організмі, істотно впливаючи на його стан, тому дослідження антиоксидантів останнім часом набули широкого поширення. Найбільш перспективними для корекції антиоксидантного статусу людського організму є продукти рослинного походження, багаті на поліфеноли, вітамінами, каротиноїди і інші біологічно активні речовини завдяки їх широкому поширенню, доступності, цінним властивостям, щадному впливу на організм і порівняно низькій токсичності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сліпченко.pdfВИБІР СКЛАДУ СИРОПУ НА ОСНОВІ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ670,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.