Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662
Назва: Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини
Автори: Вегера, П. Р.
Vehera, P. R.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhna, O. S.
Теми: пропіоновокислі бактерії;пропионовокислые бактерии;propionic acid bacteria;молочнокислі мікроорганізми;lactic acid microorganisms;молочнокислые микроорганизмы
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Вегера, П. Р. Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини / П. Р. Вегера, О. С. Калюжна // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних та косметичних лікарських засобів : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Харків, 20 берез. 2020 р. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 64-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ATL-20-03-20-Book-8.pdf317,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.