Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/226
Назва: Напрямки кількісної оцінки ризиків для суб'єктів ринку дієтичних добавок
Автори: Мнушко, З. М.
Сотнікова, Н. В.
Євтушенко, О. М.
Mnushko, Z. N.
Sotnikova, N. V.
Yevtushenko, Ye. N.
Теми: дієтичні добавки;ризики;ринок;dietary supplements;risks;market
Дата публікації: 2008
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Мнушко, З. М. Напрямки кількісної оцінки ризиків для суб'єктів ринку дієтичних добавок / З. М. Мнушко, Н. В. Сотнікова, О. М. Євтушенко // Вісник фармації. - 2008. - № 1. - С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Запропоновані напрямки оцінки та мінімізації ризиків для виробників і дистриб'юторів дієтичних добавок. Розроблені алгоритм і модель якісного та кількісного визначення впливу факторів ризику на підприємницьку діяльність суб'єктів ринку даних товарів. Встановлені та кількісно проаналізовані специфічні фактори ризику, які впливають на діяльність виробників і дистриб'юторів вказаної товарної групи. Запропоновані найбільш ефективні напрямки мінімізації ризиків, характерних для ринку дієтичних добавок.
Directions of estimation and minimizations of risks for producers and distributors of dietary supplements have been offered. The algorithm and the model of qualitative and quantitative determination of risks influence on the entrepreneurial activity of subjects of these commodities market have been developed. The specific factors of risk affecting the activity of producers and distributors of this commodity group have been determined and analyzed quantitatively. The most effective directions for minimization of risks, which are characteristic for the market of dietary supplements, have been offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/226
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри ФММ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41-43.pdf109,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.