Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2278
Title: | Розробка умов рідинної хроматографії для хіміко-токсикологічного аналізу метформіну |
Authors: | Мерзлікін, С. І. Москаленко, В. Ю. |
Keywords: | протидіабетичні засоби;метформін;високоефективна рідинна хроматографія;хіміко-токсикологічний аналіз;противодиабетические препараты;метформин;высокоэффективная жидкостная хроматография;химико-токсикологический анализ;antidiabetic drugs;metformin;high-efficient liquid chromatography;chemical-toxicological analysis |
Issue Date: | 2011 |
Bibliographic description (Ukraine): | Мерзлікін, С. І. Розробка умов рідинної хроматографії для хіміко-токсикологічного аналізу метформіну / С. І. Мерзлікін, В. Ю. Москаленко // Запорожский мед. журн. - 2011. - Т. 13, № 3. - С. 86-88. |
Abstract: | Запропоновано умови виявлення та кількісного визначення метформіну методом ВЕРХ. Прийнятність методики для хіміко-
токсикологічного аналізу зумовлена відносною невизначеністю середнього результату при кількісному визначенні досліджуваної
речовини, що складає ±5,15%. Предложены условия идентификации и количественного определения метформина методом ВЭЖХ. Пригодность методики для химико-токсикологического анализа обусловлена относительной неопределенностью среднего результата при количественном опреде- лении исследуемого вещества, которая составляет ±5,15%. Conditions of the identifi cation and quantitative determination method of metformin by HPLC method were offered. The availability of method for aims of chemical and toxicological analysis was stipulated with a relative error of the quantitative determination of metformin, which is ±5,15%. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2278 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри загальної хімії Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
moskalenko_merzlikin.pdf | 398,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.