Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22799
Назва: Study of amino acids composition of prunus domestica fruits
Автори: Shahm, Mohammed
Упир, Т. В.
Шах, Мохаммед
Упыр, Т. В.
Шах, Мохаммед
Upyr, T. V.
Lenchyk, L. V.
Ленчик, Л. В.
Теми: слива домашня
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Shahm Mohammed. Study of amino acids composition of prunus domestica fruits / Shahm Mohammed, T. V. Upyr, L. V. Lenchyk // Topical issues of new medicines development : матеріали ХХVІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 60 - 61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22799
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TOPICAL ISSUES OF NEW MEDICINES DEVELOPMENT_матеріали конференції-страницы-60-61.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.