Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23086
Title: Elements of haccp implementation in the student food complex
Other Titles: Елементи аналізу небезпеки та критичних контрольних точок у харчовому комплексі студентів
Элементы внедрения анализа рисков и критических контрольных точек в студенческом продовольственном комплексе
Authors: Levchenko, М. М.
Левченко, М. М.
Gubin, I. I.
Губін, І. І.
Keywords: продовольственный комплекс;food complex;продовольчий комплекс;студенти;студенты;students;анализ рисков;risk analysis;аналіз ризиків;анализ критических контрольных точек;аналіз критичних контрольних точок;critical control point analysis
Issue Date: 2020
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Levchenko, М. М. Elements of haccp implementation in the student food complex / М. М. Levchenko, I. I. Gubin // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 8-10 квіт. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 364-365.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23086
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.