Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23234
Назва: Аналіз смаку в сучасній фармацевтичній розробці
Автори: Зупанець, І. В.
Зупанец, И. В.
Zupanets, I. V.
Рубан, О. А.
Рубан, Е. А.
Ruban, O. A.
Теми: пероральні лікарські форми;пероральные лекарственные формы;oral dosage forms;смак;вкус;taste
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Зупанець, І. В. Аналіз смаку в сучасній фармацевтичній розробці / І. В. Зупанець, О. А. Рубан // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : матеріали ІІ наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 15 трав. 2020 р. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23234
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Збірник-матеріалів-ІІ-наук-практ.-конф. патофіз. 91.pdf396,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.