Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23460
Название: Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії
Авторы: Горяча, О. В.
Кашпур, Н. В.
Ковальова, А. М.
Ільїна, Т. В.
Волянський, А. Ю.
Комісаренко, А. М.
Абдулкафарова, Е. Р.
Грудько, І. В.
Очкур, О. В.
Ісакова, Т. І.
Горячая, О. В.
Кашпур, Н. В.
Волянский, А. Ю.
Ильина, Т. В.
Ковалева, А. М.
Комиссаренко, А. Н.
Абдулкафарова, Э. Р.
Грудько, И. В.
Очкур, А. В.
Исакова, Т. И.
Goryacha, O. V.
Kashpur, N. V.
Ilina, T. V.
Kovaleva, A. M.
Volanskyi, A. Yu.
Komisarenko, A. M.
Abdulkafarova, E. R.
Grudko, I. V.
Ochkur, O. V.
Isakova, T. I.
Ключевые слова: Galium verum;антимікробна активність
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 64792 України МПК A61K 36/74, A61K 135/00, A61P 31/04. Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії / Горяча О. В., Кашпур Н. В., Ільїна Т. В., Волянський А. Ю., Комісаренко А. М., Абдулкафарова Е. Р., Грудько І. В., Очкур О. В., Ковальова А. М., Ісакова Т. І., заявник та патентоутримувач НФаУ. – № u2011 02089; заявл. 22.02.2011; опубл. 25.11.2011, Бюл. № 22.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії шляхом багаторазової екстракції рослинної сировини органічним розчинником з наступним упарюванням до видалення екстраген- та і отриманням сухого залишку, який відрізня- ється тим, що як сировину використовують траву підмаренника справжнього (Galium verum L.), екст- ракцію здійснюють хлороформом при загальному співвідношенні сировина : екстрагент - 1:10-1:12 до знебарвлення розчинника, при постійно підтриму- ваній температурі 55-60 °С, з рециркуляцією екст- рагента у замкненому циклі протягом 28-32 годин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23460
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
64792.pdf155,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.