Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23463
Название: | Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії з рослинної сировини |
Авторы: | Очкур, О. В. Кашпур, Н. В. Ковальова, А. М. Комісаренко, А. М. Ільїна, Т. В. Абдулкафарова, Е. Р. Грудько, І. В. Горяча, О. В. Волянський, А. Ю. Кошовий, О. М. Горячая, О. В. Кашпур, Н. В. Волянский, А. Ю. Ильина, Т. В. Ковалева, А. М. Комиссаренко, А. Н. Абдулкафарова, Э. Р. Грудько, И. В. Очкур, А. В. Кошевой, О. Н. Kashpur, N. V. Ilina, T. V. Kovaleva, A. M. Komisarenko, A. M. Volanskyi, A. Yu. Grudko, I. V. Abdulkafarova, E. R. Ochkur, O. V. Goryacha, O. V. Koshovyi, O. M. |
Ключевые слова: | полин гіркий;полин австрійський;полин звичайний;антимікробна активність |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Пат. на корисну модель № 71124 України, МПК A61K 36/00. Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії з рослинної сировини / О. В.Очкур, Н. В. Кашпур, А. М. Ковальова, А. М. Комісаренко, О. В. Горяча, Е. Р. Абдулкафарова, І. В. Грудько, Т. В. Ільїна, Ю. А. Волянський, О. М. Кошовий; Власник НФаУ. – № u201112753; заявл. 31.10.2011; опубл. 10.07.2012, бюл. № 13/2012. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання ліпофільного комплексу антимікробної дії шляхом багаторазової екстракції рослинної сировини органічним розчинником з наступним упарюванням до видалення. Як сировину використовують траву полину, екстракцію здійснюють хлороформом при загальному співвідношенні сировина:екстрагент 1:10-1:15 до знебарвлення розчинника, при постійно підтримуваній температурі 55-60 °C, з рециркуляцією екстрагента у замкненому циклі протягом 20-24 годин. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23463 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
71124.pdf | 157,54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.