Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23464
Назва: | Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з рослинної сировини |
Автори: | Очкур, О. В. Кашпур, Н. В. Ковальова, А. М. Комісаренко, А. М. Ільїна, Т. В. Абдулкафарова, Е. Р. Грудько, І. В. Горяча, О. В. Волянський, А. Ю. Кошовий, О. М. Горячая, О. В. Кашпур, Н. В. Волянский, А. Ю. Ильина, Т. В. Ковалева, А. М. Комиссаренко, А. Н. Абдулкафарова, Э. Р. Грудько, И. В. Кошевой, О. Н. Очкур, А. В. Kashpur, N. V.. Ilina, T. V. Kovaleva, A. M. Komisarenko, A. M. Volanskyi, A. Yu. Grudko, I. V. Abdulkafarova, E. R. Ochkur, O. V. Goryacha, O. V. Koshovyi, O. M. |
Теми: | полин гіркий;полин австрійький;полин звичайний;антимікробна активність |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Пат. на корисну модель № 71123 України МПК A61K 36/00. Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю з рослинної сировини / Очкур О. В., Кашпур Н. В., Ковальова А. М., Комісаренко А. М., Горяча О. В., Абдулкафарова Е. Р., Грудько І. В., Ільїна Т. В., Волянський Ю. А., Кошовий О. М.; Власник НФаУ. – № u201112750; заявл. 31.10.2011; опубл. 10.07.2012, Бюл. № 13/2012. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання засобу з антимікробною активністю включає екстракцію рослинної сировини спиртом етиловим, фільтрацію, упарювання, очищення та повторне упарювання. Як рослинну сировину використовують траву полину, екстракцію проводять 80 % спиртом етиловим при співвідношенні сировини до екстрагенту 1:10-1:15, очищення проводять шляхом розчинення в 3-х кратній кількості гексану або бензин-калоші та додавання 4 % розчину міді сульфату. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23464 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71123.pdf | 152,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.