Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23537
Название: Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю з дисциплін, що викладаються на кафедрі ботаніки та екзамену з дисципліни «Фармацевтична ботаніка»
Авторы: Гонтова, Т. М.
Руденко, В. П.
Філатова, О. В.
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гонтова, Т. М. Методичні рекомендації для підготовки до підсумкового модульного контролю з дисциплін, що викладаються на кафедрі ботаніки та екзамену з дисципліни «Фармацевтична ботаніка» / Т. М. Гонтова, В. П. Руденко, О. В. Філатова. – Харків : НФаУ, 2020. – 80 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти до складання підсумкового модульного контролю та екзамену є обов’язковою складовою навчально-методичного комплексу дисципліни. У виданні наведено перелік теоретичних питань до підсумкового модульного контролю та екзамену, приклади білетів, критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти, список рекомендованої літератури. Видання спрямовує увагу студентів на професійно орієнтовані теоретичні питання і практичні завдання, а також увагу викладачів на організацію проведення підсумкового модульного контролю та екзамену. Методичні рекомендації призначені для викладачів НФаУ та фармацевтичних факультетів ЗВО де викладється дисципліна «Фармацевтична ботаніка», для здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація, промислова фармація» освітніх програм «Фармація», «Фармація для іноземних студентів», які навчаються на російській та англійській мовах, «Клінічна фармація», «Технології парфумерно-косметичних засобів», «Технології фармацевтичних препаратів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23537
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Электронная методичка Ботаника 21.09.2020.pdf
  Restricted Access
1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.