Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2356
Назва: | Хроматографічні дослідження гранул на основі лікарської рослинної сировини для застосування в гастроентерології |
Інші назви: | Хроматографические исследования гранул на основе лекарственного растительного сырья для применения в гастроэнтерологии Chromatographic research of granuees from medicinae vegetabee raw materials for use in gastroenterology |
Автори: | Спиридонов, С. В. Котов, А. Г. Spyrydonov, S. V. Kotov, A. G. |
Теми: | гранули;лекарственное растительное сырье;лікарська рослинна сировина;гранулы;granules;medicinae vegetabee |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Спиридонов, С. В. Хроматографічні дослідження гранул на основі лікарської рослинної сировини для застосування в гастроентерології / С. В. Спиридонов, А. Г. Котов // Вісник фармації. - 2012. - № 4. - С. 39-42. |
Короткий огляд (реферат): | З метою розробки методик контролю якості препарату у вигляді гранул під умовною назвою «ШКТ-1» для застосування у гастроентерології проведені дослідження з ідентифікації деяких характерних біологічно активних сполук ЛРС, що входять до його складу. С целью разработки методик контроля качества препарата в виде гранул под условным названием «ЖКТ-1» для применения в гастроэнтерологии проведены исследования по идентификации некоторых характерных биологически активных соединений ЛРС, входящих в его состав. In order to develop methods of quality control the drug in the form of granules codenamed «ШКТ-1» for use in gastroenterology researches which identify some characteristic vegetable raw materials of biologically active compounds of its structure have been carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2356 |
ISSN: | 1562-7241 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
39-42.pdf | 251,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.