Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2356
Назва: Хроматографічні дослідження гранул на основі лікарської рослинної сировини для застосування в гастроентерології
Інші назви: Хроматографические исследования гранул на основе лекарственного растительного сырья для применения в гастроэнтерологии
Chromatographic research of granuees from medicinae vegetabee raw materials for use in gastroenterology
Автори: Спиридонов, С. В.
Котов, А. Г.
Spyrydonov, S. V.
Kotov, A. G.
Теми: гранули;лекарственное растительное сырье;лікарська рослинна сировина;гранулы;granules;medicinae vegetabee
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Спиридонов, С. В. Хроматографічні дослідження гранул на основі лікарської рослинної сировини для застосування в гастроентерології / С. В. Спиридонов, А. Г. Котов // Вісник фармації. - 2012. - № 4. - С. 39-42.
Короткий огляд (реферат): З метою розробки методик контролю якості препарату у вигляді гранул під умовною назвою «ШКТ-1» для застосування у гастроентерології проведені дослідження з ідентифікації деяких характерних біологічно активних сполук ЛРС, що входять до його складу.
С целью разработки методик контроля качества препарата в виде гранул под условным названием «ЖКТ-1» для применения в гастроэнтерологии проведены исследования по идентификации некоторых характерных биологически активных соединений ЛРС, входящих в его состав.
In order to develop methods of quality control the drug in the form of granules codenamed «ШКТ-1» for use in gastroenterology researches which identify some characteristic vegetable raw materials of biologically active compounds of its structure have been carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2356
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39-42.pdf251,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.