Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23875
Название: Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція
Авторы: б/а
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доп. ІІІ наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 листоп. 2020 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – 348 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали ІІІ Науково-практичної internet-конференції з міжнародною участю: «Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція». В матеріалах Конференції розглянуто сучасні проблеми патофізіології: молекулярна та клітинна патофізіологія; роль генетичних факторів у патогенезі захворювань; механізми розвитку патологічних процесів і хвороб; вікова патофізіологія; клінічна патофізіологія; питання викладання патофізіології; фармакологічна корекція патологічних процесів, доклінічні дослідження; лабораторна діагностика; проблеми та перспективи створення лікарських препаратів різної спрямованості дії (лікувально-косметичних, гомеопатичних, ветеринарних, екстемпоральних); оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів; інформаційні технології і автоматизація наукових досліджень з розробки лікарських засобів; створення нутрицевтичних засобів та виробів медичного призначення; організаційно-економічні аспекти діяльності фармацевтичних підприємств у сучасних умовах; маркетингові дослідження сучасного фармацевтичного ринку; нанотехнології у фармації; сучасна біотехнологія. Для широкого кола наукових і практичних працівників медицини та фармації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/23875
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.