Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24515
Название: Технологічні аспекти до розробки капсул з цетиризином
Авторы: Бобрицька, Л. О.
Оленко, Л. Ю.
Ключевые слова: капсули;цетиризином
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Бобрицька, Л. О. Технологічні аспекти до розробки капсул з цетиризином / Л. О. Бобрицька, Л. Ю. Оленко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 586-587.
Краткий осмотр (реферат): Алергія - це імунна реакція організму на алерген. В даний час у 40% світового населення виявляють одне або кілька алергічних захворювань. Україна, на жаль, не є винятком, і ринок протиалергічних препаратів продовжує зростати. Люди стали хворіти алергією більше через урбанізований спосіб життя. Суспільство обирає майже стерильне місце для житла, купує антибіотики та споживає в їжу гіпоалергенні продукти. Це ізолює організм від зовнішнього світу і підвищує ризик виникнення алергічної реакції від будь-чого. Антигістамінні препарати (АГП) є препаратами першої лінії терапії при більшості алергічних захворювань. Особливе місце серед препаратів II покоління займає цетиризин. Поряд з усіма перевагами неседативних антигістамінів, цетиризин демонструє властивості, які виділяють його з ряду препаратів нового покоління і забезпечують його високу клінічну ефективність і безпеку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24515
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бобрицька - Людмила Киенко.pdf912,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.