Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24651
Назва: Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин
Автори: б/а
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин : матеріали наук.-практ. міжнар. дистанц. конф., м. Харків, 17 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – 199 с.
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали науково-практичної міжнародної дистанційної конференції «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин». У матеріалах конференції розглядаються актуальні питання фармацевтичної, медичної та ветеринарної практики, лабораторної діагностики в клінічній та експериментальній медицині, антибіотикорезистентність мікроорганізмів та засоби боротьби з нею, патогенез, діагностика та лікування бактеріальних та вірусних захворювань, епідеміологія інфекційних хвороб, клінічна та лабораторна імунологія і алергологія, управління якістю в діагностичних лабораторіях. Збірник розрахований на аспірантів, здобувачів, наукових співробітників, фахівців з лабораторної діагностики, клінічної та фундаментальної медицини, лікарів ветеринарної медицини, викладачів закладів вищої освіти медичного, фармацевтичного, біологічного та ветеринарного профілю. Відповідальність за зміст матеріалів конференції несуть автори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24651
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій 2000 - 2024



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.