Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2531
Назва: Удосконалення складу і технології таблеток-ядер аміналону
Інші назви: Усовершенствование состава и технологии таблеток-ядер аминалона
The modernization of composition and tech nology of tablets-kernels of aminalon
Автори: Абдала Халед Муса
Пашнєв, П. Д.
Чуєшов, В. І.
Пашнєва, Р. О.
Січкар, А. А.
Ковальов, В. М.
Абдала Халед Муса
Пашнев, П. Д.
Чуешов, В. И.
Пашнева, Р. А.
Сичкарь, А. А.
Ковалёв, В. Н.
Abdala Khaled Musa
Pashnev, P. D.
Chuieshov, V. I.
Pashneva, R. A.
Sichkar, A. A.
Kovalyov, V. N.
Дата публікації: 2000
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Удосконалення складу і технології таблеток-ядер аміналону / Абдала Халед Муса, П. Д. Пашнєв, В. І. Чуєшов, Р. О. Пашнєва, А. А. Січкар, В. М. Ковальов // Вісник фармації. - № 2. - С. 19-21.
Короткий огляд (реферат): Вивчені кристалографічні, фізико-хімічні і технологічні властивості субстанції аміналону. Науково обгрунтовані та експериментально підтверджені склад і технологія таблеток-ядер. Вивчені фізико-механічні властивості таблеток-ядер аміналону.
Изучены кристаллографические, физико-химические и технологические свойства субстанции аминалона. Научно обоснован и экспериментально подтверждён состав и технология таблеток-ядер. Изучены физико-механические свойства таблеток-ядер аминалона
The crystallographic, physico-chemical and technological properties of the aminalon substance were investigated. The structure and technology of tablets kernels were scientifically testified and experimentally confirmed. The physico-mechanical properties of the aminalon tablets kernels were studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2531
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19-21.pdf6,55 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.