Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25508
Название: Сучасні технології підготовки в обраному виді спорту
Авторы: Павленко, В. О.
Насонкина, Е. Ю.
Павленко, Є. Є.
Ключевые слова: сучасні техлогії;спорт;тренувальна діяльність;спортсмени
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Павленко, В. О. Сучасні технології підготовки в обраному виді спорту : підруч. для студентів та викладачів закладів вищої освіти / В. О. Павленко, Е. Ю. Насонкина, Є. Є. Павленко. – Харків, 2020. - 550 c.
Краткий осмотр (реферат): Підручник є навчальним виданням де викладено основні напрямки організації процесу тренувальній діяльності в обраному виді спорту, що спрямовані на оволодіння професійно-педагогічними знаннями, уміннями та навичками, необхідними в роботі тренера-викладача при підготовці кваліфікованих спортсменів. У підручнику систематизовано дані, які використовуються для формування професійного світогляду в процесі аналізу та вивчення сучасних технологій підготовки в обраному виді спорту. Навчальний матеріал наданий у доступній формі, що дає можливість студентам використовувати знання в професійній тренерській діяльності у навчально-тренувальному і змагальному процесі зі спортсменами різного віку, статі та кваліфікації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25508
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сучасні технології підготовки в обраному виді спорту.pdf3,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.