Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25509
Название: Оздоровчий туризм
Авторы: Павленко, Є. Є.
Ільницька, Г. С.
Павленко, В. О.
Ключевые слова: туризм;оздоровчий туризм;рекреація;організація дозвілля
Дата публикации: 2021
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Оздоровчий туризм : навч. посіб. для студентів денної форми навчання / Є. Є. Павленко, Г. С. Ільницька, В. О. Павленко. – Харків : НФаУ, 2021. – 114 с.
Краткий осмотр (реферат): У даному посібнику висвітлюються питання, що пов’язані з організацією діяльності оздоровчого туризму та наведені разом відомості про основні засоби оздоровчої рекреації. У навчальному посібнику викладені поняття, терміни, історія розвитку оздоровчого туризму. До розділів увійшли матеріали, що розкривають особливості впливу оздоровчої рекреації на різні функції організму людини, використання рекреації при проведені занять та організації дозвілля, зміст проведення занять у рекреаційних зонах. Техніка безпеки під час проведення туристичних походів та заходи з попередження травматизму. Наданий матеріал сприяє не тільки теоретичному вивченню навчальної дисципліни «Оздоровчий туризм», але і його практичного застосування. Посібник розрахований на студентів денної форми закладів вищої освіти та усіх, кого зацікавлять особливості оздоровчо-туристської діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25509
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Оздоровчий туризм.pdf4,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.