Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25641
Назва: Ідентифікація органічних кислот у асаї і айви японської плодах
Автори: Докукіна, С. В.
Шелепьонок, Ю. В.
Омельченко, З. І.
Бурлака, І. С.
Теми: органічні кислоти;органические кислоты
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ідентифікація органічних кислот у асаї і айви японської плодах / С. В. Докукіна, Ю. В. Шелепьонок, З. І. Омельченко, І. С. Бурлака // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 83-84.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25641
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
83-84.pdf449,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.