Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26407
Назва: Дослідження пектинових речовин у шкірці плодів Citrus Maxima
Автори: Король, В. В.
Рибак, В. А.
Попик, А. І.
Безкоровайна, Т. С.
Теми: помело;Citrus maxima
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дослідження пектинових речовин у шкірці плодів Citrus Maxima / В. В. Король, В. А. Рибак, А. І. Попик, Т. С. Безкоровайна // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 111-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26407
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111-112.pdf394,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.