Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26555
Назва: Використання сировини плодів калини звичайної як джерела отримання флавоноїдів
Автори: Леонтієв, Б. С.
Хворост, О. П.
Теми: флавоноїди;плоди калини звичайної
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Леонтієв, Б. С. Використання сировини плодів калини звичайної як джерела отримання флавоноїдів / Б. С. Леонтієв, О. П. Хворост // «Відкриваємо нове сторіччя: здобутки та перспективи» : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 100-річчю Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 10 верес. 2021 р. - Харків : НФаУ, 2021. - С. 214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26555
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
214.pdf293,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.