Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Назва: Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products
Інші назви: Підходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктах
Автори: Burian, H. O.
Burian, K. O.
Amjad Abu Sharkh
Бур'ян, Г. О.
Бур'ян, К. О.
Бурьян, А. А.
Бурьян, Е. А.
Теми: бензоат натрію;харчові продукти;бензоат натрия;продукты питания;Sodium benzoate;food products
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Burian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52.pdf396,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.